Exemples d’usos de pantalles led per a esdeveniments

lloguer pantalles led esdeveniments

Les pantalles led, gràcies a ser una estructura desenvolupada mitjançant la unió de mòduls, poden ser utilitzades en tota mena d’esdeveniments. Mostrant contingut dinàmic, des de vídeos en directes a presentacions amb efectes visuals complexos. Aquest fet fa que siguin usades, cada vegada més, en tota mena d’actes i esdeveniments. Com a especialistes en el lloguer de pantalles led d’interior i exterior volem exposar alguns dels usos més comuns actualment.

Alguns possibles usos de les pantalles led per a esdeveniments i actes

Concerts i festivals de música

Les pantalles led poden ser utilitzades per a mostrar actuacions en viu en concerts i festivals de música. Aquestes estaran sincronitzades amb la música i efectes visuals de l’esdeveniment per a millorar l’experiència de l’espectador. Creant una experiència visual única i impactant.

Esdeveniments corporatius

Un altre dels usos més importants i comuns de les pantalles led són els esdeveniments corporatius. Com a fires, congressos, salons, exposicions… En aquests esdeveniments les pantalles led són utilitzades per a mostrar vídeos corporatius, gràfics informatius, presentacions, publicitat corporativa… Aquests vídeos i imatges dinàmiques permeten a les marques expositores mantenir l’atenció del públic i transmetre missatges de manera més efectiva i cridanera.

Esdeveniments d’empresa

A més, dels esdeveniments corporatius on es reuneixen diverses empreses per a exposar els seus productes i serveis d’un mateix sector, les empreses, també, poden optar pel lloguer i ús de pantalles led per a esdeveniments d’empresa privats. En aquests tipus d’esdeveniments, normalment, les pantalles led són utilitzades per a mostrar la imatge en viu del mateix o per a mostrar imatges o vídeos per a desenvolupar presentacions més efectives.

Teatre i produccions escèniques

Les pantalles led, també, són molt utilitzes en teatres i produccions escèniques, ja que el seu ús permet la creació d’escenografies digitals i efectes especials, obrint noves possibilitats creatives per a la producció teatral. Oferint als organitzadors i directius de teatre crear noves maneres de desenvolupar les seves produccions escèniques.

Esdeveniments esportius

Finalment, volem exposar l’últim exemple d’esdeveniments on poden ser utilitzades les pantalles led, com són els esdeveniments esportius. Aquestes pantalles poden ser utilitzades per a mostrar repeticions, estadístiques en temps real, anuncis o el vídeo en directe. Millorant l’experiència de l’espectador.

Com hem observat les pantalles led són ideals per a usar en tota mena d’esdeveniments. Aconseguint impactar en els mateixos. Gràcies a combinar lluentor, bona resolució, colors intensos, flexibilitat en el disseny i instal·lació. Aquestes característiques fan que el seu ús sigui cada vegada major per a generar esdeveniments més atractius, dinàmics i memorables per al públic present. Permetent als organitzadors de l’esdeveniment per a crear prestacions visuals més elaborades i atractives.

Pantalles led per a tota mena d’esdeveniments per a llogar

SB Service comptem amb una gran varietat de pantalles led per a esdeveniments de Barcelona, Lleida, Tarragona, València, Castelló, Girona… A més, disposem de televisors, estructura truss i dispositius tàctils. Aquesta varietat ens permet fer destacar als nostres clients en els seus esdeveniments i actes. Si desitja disposar de algun dels nostres dispositius, no dubti a contactar amb nosaltres. Visiti el nostre Instagram, Facebook o YouTube per a observar els nostres muntatges de pantalles led per a actes i esdeveniments.

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.